Munkáink

Itt megtekintheted azokat a folyamatban lévő, vagy már lezárt projekteket, amikkel néhány kiemelt ügyfelünk bízott meg minket.

Tincses Sziget

arculatfrissítés, weboldal

A feladat: a tincses sziget egy 2008 óta működő, nagysikerű vállalkozás, ami kifejezetten gyerek hajvágásra specializálódik. 10 év működés, és az első franchise üzlet megnyitás után úgy döntöttek, itt az ideje az arculatfrissítésnek.

A megoldás: Az új arculat kialakításánál fontosnak tartottam meghagyni azokat az elemeket, amelyek a tincsest tincsessé teszik, miközben átemeljük a márka megjelenését az új évtizedbe. Elsőként elkészítettem egy arculati kézikönyvet, a tulajdonossal szorosan egyeztetve. Ezek alapján aztán elkészült az új weboldal, majd az összes nyomtatvány, amire az új üzlet miatt egyébként is szükség volt.

megnézem a weboldalt!

Café English

arculat, weboldal

A feladat: egy újonnan nyíló angol nyelviskola tulajdonosa bízott meg a cég teljes arculatának és weboldalának megalkotásával. Fontos volt számára, hogy hangsúlyozzuk: ez egy olyan hely, ahol elsősorban baráti hangulatú beszélgetések folynak, nem pedig hagyományos, tantermi órák.

A megoldás: az arculat kialakítása során a népszerű kávézókhoz fordultam inspirációért. A logó az ikonikus - kávézók körében már-már elcsépeltnek mondható, nyelviskolának azonban egyedi - kör alakzatot kapta, angol és amerikai zászlókkal kiegészítve. A barnás színséma meleg, barátságos hangulatot áraszt.

A weboldal kialakításánál a struktúrát a tulajdonossal közösen alakítottuk ki, szem előtt tartva, hogy az általa megjeleníteni kívánt tartalmakat a lehető leghatékonyabban helyezzük el.

megnézem ezt a projektet!

Snails Magyarország

webolal, nyomtatványok

A feladat: egy nemzetközi, elsősorban kislányok számára körömlakkot forgalmazó cég magyar forgalmazója keresett meg weboldalának kialakítása miatt. Az arculat adott volt, ám nem volt letisztázva.

A megoldás: Arculati kézikönyv hiányában intuitív módon alakítottam ki az oldal  kinézetét. A meglévő, számtalan katalógusból, szórólapból merítettem ihletet, és a végleges megjelenést a magyar piacnak megfelelően szabtam személyre.

Később több új nyomtatott anyagot is készítettem a cégnek, amelyek hiányoztak a nemzetközi vállalat repertoárjából, vagy nem feleltek meg a helyi igényeknek.

megnézem ezt a projektet!

Eurosmile

webolal, aruclat

A feladat: egy vállalkozó elhatározta, hogy a hazánkban jól menő fogászati turizmust Izraelre is kiterjeszti. Ehhez szüksége volt egy olyan arculatra és weboldalra, ami profizmust és megbízhatóságot sugároz az érdeklődők számára, hiszen egy idegen országba utazni egy komolyabb fogászati beavatkozás miatt nem kis elköteleződést igényel. Rengeteg információt, cikket kellet feltüntetni.

A megoldás: körülnéztem a számtalan, fogászati turizmussal foglalkozó praxis weboldalai között. Az innen merített ötleteket ötvöztem a megbízó iparágbeli tapasztalatával. A héber nyelvű oldal elkészítése kihívás volt számomra, hiszen mindent fordítva (jobbról balra) kellett elkészíteni - nem csak a szöveget, de az egész oldal felépítését tükrözni kellett a megszokotthoz képest. Az eredmény egy struktúrában klasszikus, ám megjelenésében modern oldal lett.

megnézem a weboldalt!

Traveler's Bistro

arculat, nyomtatványok

A  feladat: egy újonnan nyíló belvárosi bisztró tulajdonosa bízott meg cége arculatának, illetve minden szükséges nyomtatott grafikai anyag elkészítésével. A logóról volt egy elképzelése, minden másban szabad kezet kaptam. Adott volt még a tematika - a Traveler's, azaz Utazók bisztrója.

A megoldás: a megbízó  gondolatai alapján a logó központi eleme egy vándor, ami egy tradicionális kör alakzatban kapott helyet. Az online megjelenést metropoliszok jellegzetes építményeinek sematikus ábrái teszik egésszé. A logó és az online tartalmak egyedi, utazós látványvilágát az étlap és itallap klasszikus, bisztró jellege jól egészíti ki. A színek tekintetében az enteriőrhöz alkalmazkodtam.

megnézem ezt a projektet!

Minden jog fenntartva. © 2018 Tasnádi Olivér.